SUMMER SKIN FESTIVAL

Deze zomer lanceren we opnieuw het Summer Skin Festival. Zoals de naam zegt, leggen we voor deze actie de focus op huidproducten. Tijdens de maanden juni, juli en augustus krijg  jij bij aankoop van 6 verschillende huidverzorgingsproducten, die samen een waarde hebben van minimum €250, een cadeauset twv €109,90. W Maar liefst meer dan 100 producten doen mee! Hoe straf is dat.

Spetterend kleurrijk cadeau! Wow!

Voor deze actie kozen we voor een cadeau dat enerzijds een echt hebbeding is en anderzijds hét zomer-item voor op reis.

We ontwierpen twee super leuke maxi, fleurige toilettassen in het maximalistisch jaarthema. Een speelse groene variant met jungle bladeren en een felroze binnenkant, de andere meer klassiek zwart met binnenin een geometrisch patroon. Ze zijn super kwalitatief, met extra zakjes vanbinnen en ook heel groot. Heel handig, want zo past alles wat je nodig hebt erin. Wist je trouwens dat ze perfect passen bij de tasjes van de Twenty One Shopping Day? Slim hé. Zo vervolledig je de hele collectie.

Maar dat is niet alles. In elke toiletzak zit ook een full size flesje van onze befaamde Fascinating Broccoli Seed Oil. Een super luxueuze verrassing en een ideaal product voor tijdens de zomermaanden. Hij doet namelijk perfect dienst als bijvoorbeeld after sun na blootstelling aan de zon, of haarolie voor pluizig haar. Een topper!

Wat precies de deelnemende producten zijn?

Het is ons Summer Skin Festival, dus in het algemeen betekent dit dat de Skin Washes, gelaatsproducten, lichaamsverzorging, handproducten, voetproducten en lipproducten meedoen (telkens full size). De shakes, supplementen, essentiële oliën, Room Sprays en haarproducten tellen niet mee voor de toiletzakken. Een super leuke, eenvoudige actie dus, helemaal geschikt voor de zomer! Indien je nog vragen hebt, stuur dan zeker een mailtje naar info@ks-studio.be of sms ons op 0485814045  (7/7 bereikbaar ).

Maar beter nog, plaats meteen je bestelling hier, je toilettas(sen) voegen we zelf manueel toe na het plaatsen van je order. Heb je al besteld? De actie loopt de hele zomer, dus je kan meteen bijbestellen zolang de voorraad strekt.

Klik hier voor de digitale folder en handige shopping lijst met deelnemende producten. Duid jouw favorieten aan en bezorg ze ons per whatsapp, mail of post.

Actievoorwaarden: geldig van 15/06/2022 tem 31/08/2022. In fysieke winkel en online. Bij aankoop van 6 verschillende producten uit de selectie in deze folder, voor een minimumbedrag van 250 euro. Geldig zolang de voorraad strekt in ons winkelpunt. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Actievoorwaarden zie rainpharma.com.